Kova työ maksaa vuonna 2019!

Saturnus näyttää näyttelystä tänä vuonna miellyttävästä sijainnistaan (vakava Kauris). Keskitytään saavutuksiin ja menestykseen Saturn ajaa sinut menemään sen jälkeen, mitä haluat. Asettaa tavoitteita. Seuraa suunnitelmaa. Saturnus haastaa sinut tekemään parhaansa. Oletko sitä varten?

Tehokas Mars auttaa sinua saamaan sinne, missä haluat mennä – ja nopeasti. Koska Mars aloittaa vuoden energisissä, kunnianhimoisissa Oinasissa, voit siirtää joitakin asioita pois listalta heti tammikuussa. Marsin kilpailukykyinen tunnelma Ariesissa antaa sinulle positiivisen tunnelman saavutuksesta alusta alkaen.

Kosminen vuosi ei ole täydellinen ilman mainintaa kolmesta ärsyttävästä Mercury-taaksepäin, joten varo heitä maaliskuussa, heinäkuussa ja marraskuussa. Kaikki kolme sykliä on upotettu emotionaaliseen vesimerkkiin, joten taistelu tunteiden kanssa on normaali. Avain elohopean läpi kulkemiseen tänä vuonna on seurata intuitiota. Jos se tuntuu oikealta, se on todennäköisesti oikeassa.

Pieni mutta merkittävä Pluto vierailee tänä vuonna ahkera Capricornissa. Se menee taaksepäin huhtikuun lopun ja lokakuun alun välisenä aikana ja päättyy sitten vuosi suoraan. Uudelleenrakentaminen maasta ylöspäin on tämän kauttakulun painopiste, joka antaa sinulle uskon, että jos haluat sen huonosti ja kokeile tarpeeksi kovaa, kaikki on mahdollista.

Tulipalot (Aries, Leo ja Jousimies) johtuvat jännityksestä, eikä tänä vuonna ole pulaa. Laajan Jupiterin lähtevän Jousimiehen kanssa joulukuun alkuun asti voit nauttia hauskasta ja seikkailusta. Matkailu ja oppiminen muista kulttuureista mahdollisimman paljon. Rakkaus jumalatar Venus ei pääse taaksepäin, ja mieliala on intohimoinen ja aggressiivinen, kun hän viettää aikaa palomerkkeihin (Aries huhtikuun lopussa, Leo heinäkuun lopulla, ja Jousimies marraskuun alussa). Käännös? Rakkauselämästäsi ei tule pulaa jännityksestä!

Maamerkit (Taurus, Neitsyt ja Kauris) käyttävät logiikkaa enemmän kuin muut merkit, joten olet tyytyväinen Saturnuksen sijoittumiseen maanläheiseen, käytännölliseen Kauris. Tämä on maadoitettu energia, johon voit liittyä (varsinkin kun kyse on yksityiskohdista). Saturnus taaksepäin huhtikuun lopusta syyskuun puoliväliin asti pysäyttää kuitenkin hidastumisen väliaikaisesti, mikä estää väliaikaisesti edistymistäsi. Laaja Jupiter saapuu myös tosiasioihin Capricorniin joulukuun alussa, mikä lisää haluasi oppia. Oppimisen, opiskelun ja lukemisen tutkiminen auttaa sinua siirtymään seuraavalle tasolle.

Air-merkit (Gemini, Libra ja Aquarius) kokevat hitaasti liikkuvan uraanin (joka säännelee Aquariusa), jolloin siirtyminen tulisesta Ariesista muuttuu hitaammaksi Taurusiksi maaliskuun alussa. Tämä epäjohdonmukainen energia (Uranus haluaa kokeilla, kun taas Taurus vie perinteisen reitin) voi estää kehitystä ja hidastaa kovaa työtäsi. Rahasuuntautunut Venus siirtyy ilmamerkkiin Gemini kesäkuun alussa. Ole käytännöllinen, älä heiluta ja pidä silmällä palkintoa.

Suuret uutiset vesimerkkeihin (syöpä, skorpioni ja kalat) tänä vuonna ovat, että isännät elohopean retrograde-syklejä (maaliskuu kaloissa, heinäkuussa syöpään ja marraskuussa Skorpionissa). Kun suunnitelmat osuvat piiloon, käytä intuitiota heittämällä ne. Eeterinen Neptunus on taaksepäin kalojen välillä kesäkuun lopun ja marraskuun lopun välisenä aikana, joten unelmat saattavat keskeytyä väliaikaisesti. Jos olet asunut kieltäytymisessä, tämä voisi olla hyvin epäkohtelias herääminen. Kun olet tyytyväinen äänen ääneen, teidän vuodenne pitäisi kuitenkin onnistua paremmin.

Nyt kun olet nähnyt suuren kuvan siitä, mitä maailmankaikkeus on säilyttänyt sinulle, eikö sinä kuole tietää lisätietoja? Tutustu merkkisi ilmaiseen 2019-ennusteeseen saadaksesi lisätietoja ja vinkkejä, jotka tekevät tästä tulevasta vuodesta parhaan.

 

Oinas Horoskooppi

Tänä vuonna ei ole pidätystä, Aries. Vuonna 2019 voit näyttää maailmalle täsmälleen kuka olet ja mitä voit tehdä!

Sinun hallitsijasi on voimakas Mars, ja aloitat vuoden, kun se menee täydessä vauhdissa eteenpäin. Tämä antaa sinulle uskomattoman tehonvahvistuksen ja asettaa loistavan äänen loppuvuodelle tavoitteiden ja tavoitteiden suhteen. Lokakuun alkuun mennessä Mars tulee kuitenkin Libra-laitteeseen, jossa se menettää osan valtaansa, joten et ehkä tunne itsestään spontaania ja ajoa. Vaaka on viehättävä vaikutus, mutta kun yrität sävyttää asioita, se voi tulla passiivis-aggressiiviseksi. Sinulla on hyvät aikeet, mutta et vain kanna poise- ja armo-asioita liian hyvin.

Aurinko on merkissäsi maaliskuun lopulla huhtikuun loppuun mennessä, ja nyt ei ole mitään häpeää näyttää maailmalle teille puhdas, pelottamaton versio! Se tarkoittaa, että olet rohkea ja spontaani ja täynnä elämää – ja aina seuraa jännitystä missä tahansa. Olet parhaillaan kilpailun parhaimmillaan, joten viimeistely on ensisijainen tavoite. Älä yritä unohtaa todellista motivaatiota, kun käytät kohti maalilinjaa.

Ja puhumalla juoksemisesta (suustasi) on helppo päästä pois sanastasi ja sanoa väärä asia kolmessa Mercury-taaksepäin (maaliskuussa, heinäkuussa ja lokakuun lopulla), varsinkin kun on kyse tunteistasi. Näiden retro-syklien kanssa, jotka ovat koskemattomia vesimerkkejä, sinun on todellakin vaikea ilmaista itseäsi haluamallasi tavalla. Avain pakenemaan heistä ilman liikaa vahinkoa on mennä suolistoon. Jos tuntuu olevan oikein sanoa, mene sen eteen.

 

Taurus Horoskooppi

Sinun hallitsijasi, ihana Venus, ei mene läpi mitään taaksepäin meneviä aikoja vuonna 2019, mutta tarkoittaako se selkeää purjehdusta sinulle koko vuoden? Se on epäilyttävää, Taurus, mutta saatat saada tauon elämäsi hallitsevilla alueilla, joita hän hallitsee: rakkautta ja rahaa. Yksi kauttakulku odottaa Venus-Jupiter-yhdistelmää Jousimiehessä tammikuun lopussa (ja jälleen marraskuun lopussa), varsinkin sen energian kannalta. Kaikki näyttää olevan vain hieman helpompaa, mikä on mukavaa.

Huhtikuun alusta alkava neljän kuukauden pituinen Jupiter-taaksepäin sykli auttaa antamaan sinulle kaivatun ajan filosofiseen pohdintaan ja hengelliseen keskusteluun. Pimeämpiä käyttäytymisiäsi, vaistoasi ja tottumuksiasi ei ole helppoa, mutta kasvun ja muutoksen mahdollisuus on valtava, jos teet sen.

Merkkisi on toukokuun alussa uusi kuu, joka auttaa käynnistämään uusia suhteita ja projekteja, jos löydät keinon käyttää sen voimakasta potentiaalia. Kaikkien, mitä nyt kehotatte, pitäisi onnistua, jos näet sen läpi. Valtuutus on aina vaihtoehto, mutta olet ainakin ainakin valvomassa yksityiskohtia asioiden edetessä.

Uranus siirtyy maanläheiseen merkkiin maaliskuun alussa ja kääntyy takaisin elokuussa. Tämä ei ole helpoin pariliitos, koska Uranus haluaa muuttaa ja pidät samoista asioista. Voitteko päästä keskelle? Kyllä, mutta sinun täytyy olla valmis pitämään paljon avoimempi mieli kuin tavallista. Jupiterin retrograde pitää tervetulleena itsetuntoa ja mahdollisuutta siirtää energiaasi sisäänpäin, joten hyödynnä täysi käyttökatkoksiasi.

 

Kaksoset Horoskooppi

Olet täällä kaikessa ja kaikessa tänä vuonna!

Mercury, sinun röyhkeä kotisi planeetallasi, on tänä vuonna kolme taaksepäin, maaliskuussa, heinäkuussa ja marraskuussa (alkaen lokakuun lopusta), ja se viettää suurimman osan retro-ajastaan emotionaalisissa vesimerkkeissä (verrattuna nopeasti reagoiviin palomerkkeihin) se vieraili viime vuonna). Koska vesimerkit ovat erittäin intuitiivisia, se hyödyttää sinua käyttämään suoliston vaistoasi, kun olet hämmentynyt tai epävarma siitä, miten edetä. Tämä voi olla loogisen luonteenne vastainen, mutta voit saada tuloksia astumalla mukavuusalueesi ulkopuolelle ja luottamalla sisäiseen ääneesi kylmien, kovien tosiseikkojen sijasta muutokseen.

Uranus siirtyy tasaiselle Taurukselle maaliskuun alussa, mikä voisi todella ravistaa asioita. Mikä ei enää toimi sinulle? Ehkä suhde (romanttinen tai liike) on kulkenut? Onko aika harkita työpaikkojen muuttamista? Tai tarvitsetko vaatekaappisi tai henkilökohtaisen tyylisi huollon? Riippumatta siitä, onko kyseessä suuri tai pieni muutos, tämä pari muistuttaa, että muutos voi olla erittäin hyvä asia.

Aurinko viettää aikaa merkissäsi toukokuun lopulla ja kesäkuussa, joten olet super seurallinen ja utelias näinä kesäkuukausina. Voit nojautua henkiseen puoleen, joten haluat oppia kaiken, mitä voit tehdä monista eri aiheista, ja rakastat puhua siitä, mitä olet oppinut. Trivia yötä tehtiin sinulle, Kaksoset! Ajan viettäminen ystävien ja perheen kanssa (ja jopa vieraiden kanssa) elämästä puhumiseen ja filosofointiin on suosikki tapa viettää varauksesi.

 

Syöpä Horoskooppi

Tämä on sinun omistusvuosi, syöpä. Jos sinusta tuntuu, ettet ole ollut omassa kohtalossanne, on aika ottaa takaisin valtaasi ja näyttää maailmalle, mitä olet kykenevä!

Olet ehkä vetänyt mukavan kuorenne vuoden 2018 lopulla, koska sinulla on huonoja kokemuksia, odottamattomia uutisia tai erilaisia muita pettymyksiä, joten et ole todella kiinnostunut paljastamaan raaka-tunteitasi maailmalle juuri nyt. Ehkä olet jo asettanut itsesi sosiaaliseen mediaan ja palanut, tai ehkä olet aina pelännyt näyttää, miten todella tuntuu. Tunnet asioita syvästi, mutta juuri nyt pidät mieluummin mielessäsi itsesi kuin laitat heidät ulos, jotta kaikki näkisivät (ja arvostelevat).

Tammikuun täysikuu pyrkii loistamaan valoa pehmeisiin paikkoihin, ja se, että se on supermoon, tarkoittaa, että piilopaikkoja on vähän. Minkälaista kättäsi pystyt pelaamaan, kun kortit ovat odottamattomasti alttiina? Olet aikeissa selvittää.

Tuntuu paljon vähemmän alttiilta ja luottavaisemmalta, kun aurinko viettää aikaa merkissäsi kesäkuun lopun ja heinäkuun lopun välisenä aikana, varsinkin kun nautit kesäkuukausista ja kaikki niistä. Sinä rakastat saada yhdessä ystävien ja perheen kanssa jonkin verran aurinkoa ja hauskaa, ja tämä voisi olla kesällä, jolloin sinulla on hyvin mielenkiintoisia romanttisia tapahtumia.

Moody Pluto (tiukassa Capricornissa) johtaa suoraan syksyllä ja toivottavasti levittää joitakin viime kuukausien epäilyksiä. Vuosi 2019 on kyse elämästänne, Cancer-hoidosta, ja tämä on hyvä aika aloittaa.

 

Leo Horoskooppi

“All About You” on sopiva otsikko, koska se on niin kuin haluat. Mutta 2019 sisältää enemmän.

Entä miten aloittaisit vuoden täyden kuun (ja supermoonin) merkissäsi tammikuun lopussa? Ja ylhäällä, se on koko kuunpimennys! Sinun on vaikea piilottaa mitään – varsinkin todellisia tunteita – ja draama tulee olemaan voimakas. Tällöin koet suuria muutoksia, ja todellisessa leokirjassa haluat lähettää ne (jos ne ovat hyviä). Et ole yhtä innokas jakamaan huonoja uutisia (sinulla on arvokas leo-ego suojellaksesi)!

Heinäkuu on tärkeä kuukausi Marsin, auringon ja Venuksen kanssa. Mars plus Leo heinäkuun alussa vastaa erittäin voimakasta halu saada puolue, jossa “puolue” voi olla mitä tahansa todellisesta yhteenkuuluvuudesta työhankkeeseen kokeiluun. Mikä tahansa asialistanne on, olet päättänyt tehdä sen parhaaksi (täytä tyhjä) se voi olla.

Houkutteleva Venus merkissäsi heinäkuun lopussa tuo koko henkilökohtaisen elämääsi, ei vain romanttisia suhteitasi. Haluatko, että kaikki, myös ystävät, perheenjäsenet ja työtoverit, ovat ihastuneet. Tiedätkö kuinka suuri olet, nyt miksi kaikki eivät voi tunnustaa sitä ?! Mitä enemmän kohteliaisuuksia ja huomiota saat seuraavan kuuden viikon ajan, sitä parempi. Sinulla on paljon helpompi elää, kun sinusta tuntuu, että olet kaikkien maailmankaikkeuden keskus.

Viestintäasiantuntija Mercury tulee kirjautumaan elokuun puolivälissä, jolloin keskustelut ja vuorovaikutukset ovat dramaattisempia kuin tavallisesti (jos se on mahdollista). Rakastat hypätä sosiaalisen median ja postitse menestyksistäsi, mutta olet vähiten todennäköinen merkki kertoa muille ihmisille epäonnistumisista.

 

Virgo Horoskooppi

Käytännön luonne auttaa sinua menestymään vuonna 2019!

Sinun vuosi alkaa täyteen kuuhun ja supermooniin merkkisi helmikuussa, mikä saattoi olla repimässä tunteiden ja logiikan välillä. Kun taistelet jatkuvasti parhaan itsenne puolesta, tämä voi aiheuttaa ristiriitaisia ajatuksia parhaasta tavasta saavuttaa tavoitteet. Tämä voi olla hämmentävää, mutta pariliitoksen hyvä asia on, että olet tasapainoinen yhdistelmä sekä vasemman että oikean aivojen ajattelua. Laita heidät yhteen, jotta ymmärrät missä olet, mitä haluat ja mistä sinun pitäisi mennä täältä.

Elokuu on kiireinen kosminen kuukausi. Neljä tärkeää energiaa syöttävät merkkisi (Mars, Venus, aurinko ja elohopea). Mars plus Virgo on yksityiskohtaisesti suuntautunut, joten katso lopuksi sellaisia hankkeita, jotka ovat tarvinneet yhtä pientä korjausta, jota on ollut vaikea tarkistaa. Venus merkissäsi vastaa käytännön lähestymistapaa rakkauteen ja rahaan, jota olet jo tottunut. Et ole kovin kaukana mukavuustilastasi näillä alueilla, eikä siinä ole mitään vikaa! Aurinko valaisee elämäsi käytännön alueet ja korostaa uudelleen tarvetta huolehtia yksityiskohdista. Se on pieniä asioita, jotka ovat tärkeitä nyt!

Tärkein on tietenkin tietysti elokuun lopussa, kun hallitsijasi tulee kotiin käymään. Neitsyt elohopea on älykäs, käytännöllinen ja kommunikoiva yhdistelmä, joten sinulla ei todennäköisesti ole ongelmia näillä alueilla. Elohopealla on kolme taaksepäin kulkevaa ajanjaksoa, jotka ovat varovaisia (maaliskuussa, heinäkuussa ja marraskuussa), mutta kaikki käytännöllinen lähestymistapa on paras mahdollinen tekeminen sen aiheuttamien vaikeuksien vuoksi.

 

Vaaka Horoskooppi

Henkilökohtaisten suhteiden parantaminen on tämän vuoden painopiste.

Sinua hallitsee ihastuttava Venus, joten on mukava tietää, että hänellä on, eikä sinun tarvitse kestää mitään taantuvia aikoja vuonna 2019. Kun hän on merkkisi syyskuun puolivälissä, kaikki tuntuu tasapainoiselta (aivan kuten haluat) . Olet mukava ihossasi ja tuntea olosi kotoisaksi maailmassa, eikä mikään todella pääse sinulle.

Merkissäsi on täysikuu, joka merkitsee kevään tasa-arvoa maaliskuun lopussa, ja se asettaa läheiset henkilökohtaiset suhteet valokeilaan. Keskity nykyisten joukkovelkakirjojen vahvistamiseen tai vanhoihin uudelleenrakentamiseen, jotka ovat epäsopivia (tai rikkoutuneet kokonaan). Mikään ei vaikuta mahdottomalta tämän kuun valossa, ja joku, jota et ole nähnyt tai puhunut pitkään aikaan, voi näkyä ja pyytää anteeksiantoa tai mahdollisuutta lunastukseen. Koska tämä on myös uudistamisaika ja olet jo hyvin oikeudenmukainen henkilö, sanot todennäköisesti kyllä.

Aurinko viettää aikaa merkkisi kuukaudessa, joka alkaa syyskuun lopulla, joten aurinko-Venus yhdistyy odottamaan. Saat toisen kuvan korjata asioita, jos he eivät toimineet aikaisemmin vuoden aikana. Tämä antaa sinulle enemmän aikaa keskittyä suhteisiisi, ei vain romanttisiin vaan myös perhe- ja liike-elämän. Haluatte hyvin huonosti löytää tai palauttaa harmonian kaikkiin elämän osa-alueisiin sekä oman että muidenkin puolesta. Jos sinulla olisi henkilökohtainen tunnuslause, se olisi luultavasti “Miksi emme voi vain käydä?”

 

Skorpioni Horoskooppi

Mitä haluat tänä vuonna, Scorpio? Mistä olet intohimoinen? Unelmasi ovat vuoden 2019 painopiste, ja arvaa mitä? Jotkut heistä voisivat toteutua suurella tavalla!

Suurena etuna on se, että Mars, sinun voimakas hallitsijasi, pysyy suorana koko vuoden, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että menetät uskomattoman aseman, jota se tarjoaa. Tammikuussa Mars on sijoitettu kunnianhimoisiin Ariesiin, ja se on myös sääntöjä antamalla sinulle voimakkaan energiankulutuksen, joka auttaa sinua saavuttamaan parhaat tavoitteet.

Kurinalainen Saturnus on kotona ahkerassa Kaurisissa ympäri vuoden, joten se on toinen valtava tarkistus “voittaa” -sarakkeessa. Tämä sijoittelu varmistaa, että eheys on ehjä, kun työskentelet henkilökohtaisten ja ammatillisten tavoitteiden saavuttamisessa. Liian korostunut ja jäykkä tunne voi olla seurausta tästä tiukasta parittelusta, joten ota pari ylimääräistä jooga-luokkaa tai ajoita säännöllisesti hierontaa, jotta mielesi ja kehosi pysyvät terveenä ja onnellisena.

Pluto, joka on sinun hallitsijasi, jatkaa matkustamista vastuullisessa Kaurisissa, parantamalla kaikkia valtaan liittyviä alueita (erityisesti urasi). Saatat kokea hidastumista Plutonin vuosittaisen taaksepäin tapahtuvan kierron aikana huhtikuun lopusta lokakuuhun, joten käytä seisokkeja ratkaistaksesi jäljellä olevat ongelmat, joita ei käsitelty ensimmäistä kertaa, kun he tulivat ympärille (todennäköisimmin viimeisten kuukausien aikana).

Syntymäpäiväsi lupaa olla tapahtumarikas ja täyttää, kun aurinko siirtyy intensiiviseen merkkiin lokakuun lopussa, joten älä häivy tunnustamasta. Haluat usein pitää saavutuksesi itsellesi, mutta ansaitsette ihailua ja juhlia siitä, mitä voitte tehdä ympäri vuoden.

 

Jousimies horoskooppi

Olet aina aloittamassa uuden oppimiskokemuksen, joten 2019 opettaa sinulle arvokkaita oppitunteja? Näyttää todennäköisesti!

Laaja Jupiter, kotisi planeetasi, on lähtevässä merkissäsi joulukuun alkuun saakka, joten voit odottaa mielenkiintoista hauskan ja avoimen mielen yhdistelmää suurimman osan vuodesta. Uskollisuutesi ovat edessä ja keskellä, mutta et ole kiinnostunut saarnaamasta kenellekään. Olette enimmäkseen “live and let live” -tyyppinen, mutta kuten useimmat ihmiset, joita puolustat, uskot sisään. Ole tietoinen Jupiterista taaksepäin huhtikuun alusta elokuun alkuun, koska tulet olemaan heijastavampi tänä aikana. Menkää, mitä te todella uskotte ja miettitte, oletteko eläneet elämääsi henkilökohtaisen moraalikoodin mukaisesti.

Kesäkuun puolivälissä on merkkiisi täysikuu, joka voisi todella palauttaa uskonne ihmiskuntaan. Tämä on hyvä aika laittaa siihen, mitä olet oppinut käytännössä, ja olla tietoinen siitä, että opetellulla oppitunnilla on hyvin erityinen tarkoitus. Jos elämä on hiljattain tuntenut kaoottista, tämä täysikuu rauhoittaa hermojasi ja auttaa sinua näkemään, että kaikki tapahtuu syystä. Älä unohda sitä, mitä menneisyyden oppitunnit yrittävät opettaa sinulle nyt.

Talkative Mercury viettää aikaa allekirjoituksessasi joulukuun alussa, jolloin se tulee vain ulos kolmannesta taaksepäin. Saatat silti tuntea joitakin sen vaikutuksia, joten voit odottaa asioista, jotka liittyvät siihen, miten kommunikoitte, on vain hieman tavallista vaikeampi. Positiivisella puolella merkkiisi elohopea on hyvä uutinen, jos haluat oppia uusia asioita tai suunnitelmia opettaa luokkaa tai antaa luennon. Viestintälinjat ovat avoimia ja mahdollistavat mielenkiintoisen tiedonvaihdon.

 

Kauris Horoskooppi

Sinulla on suuri hyöty merkille, joka pelaa armollisesti useita planeettoja tänä vuonna!

Kaurisissa on uusi kuu, joka on yhteistyössä osittaisen aurinkosuojauksen kanssa, ja odotan, että tammikuun alussa, täydellinen ajoitus, kun harkitset, kuinka valmis olet aloittamaan tuoreita uusia ideoita. Olet kunnianhimoinen merkki, joka menestyy tavoitteiden asettamisessa ja niiden saavuttamisessa, joten tämä uusi kuu on täydellinen keino laukaista 2019. On kaikkialla merkkejä, jotka kertoivat, että olet oikeassa radassa. Kiinnitä huomiota maailmankaikkeuteen, kun se antaa vihreän valon (tai varoittaa, että pidät pois päältä).

Sinun hallitsijasi Saturn on myös tänä vuonna merkkisi, mikä osoittaa hienoja mahdollisuuksia menestyä kaikilla elämänalueillasi. Haluat ottaa aikaa ja lajitella kaikki yksityiskohdat ennen kuin jatkat, koska sen saaminen oikein on tärkeämpää kuin ensimmäisen tekeminen (vaikka usein saavutat molemmat). Ole tietoinen Saturnuksen taantumasta huhtikuun lopusta syyskuun puoliväliin saakka, jolloin hidastukset todennäköisesti sivuuttavat etenemisesi. Pyydä tarvittaessa laajempia määräaikoja tai apua.

Pluto menee suoraan merkkiinne lokakuun alussa, ja vaikka se ei ole suuri meri muutos sinulle, kaikista merkkeistä tunnet todennäköisesti tämän kauttakulun hienovaraisuudet. Nyt on tilaisuutesi jälleen rakentaa jotain maasta ylös (kuvaannollisesti, kuten itsetunto tai kirjaimellisesti kuin uusi talo). Toivottavasti olet viettänyt viimeiset kuukaudet retrogradista miettimässä, missä asiat saattavat olla väärässä, joten sinun pitäisi asettaa aloittamaan uudelleenrakentaminen vakaammalla pohjalla.

 

Vesimies horoskooppi

Uusi vuosi, enemmän muutoksia!

Uranus, kotisi planeetta, tekee suuren muutoksen tänä vuonna. Se on suhteellisen hitaasti liikkuva (viettää kuusi-seitsemän vuotta kussakin merkissä), joten se on merkittävä tapahtuma, kun se siirtyy tulisesta Ariesista hitaammin kulkevaan Tauruun maaliskuun alkupuolella (mikä on se pudotusasento, mikä tarkoittaa, että nämä kaksi energiaa ovat melko päinvastaisia) . Kun Uranus haluaa kokeilla, Taurus vie perinteisen reitin. Uranus haluaa olla innovaattori ja Taurus sanoo: “Olen hyvin perinne.” Huomioi sen taantuma-aika elokuun puolivälissä ja päättyy vuosi. Liian monta ulkoista muutosta yritti johtaa sisäiseen muutokseen. Ota aikaa pois kiireisestä aikataulustasi, jotta voit pohtia, mitä oppitunteja olet ehkä unohtanut äskettäin.

Saturnus on vuonna Capricornissa, mikä osoittaa vahvan työetiikan ja tarpeen saada vakavasti joitakin asioita. Sen käänteinen aika huhtikuun lopusta syyskuun puoliväliin on muistutus siitä, että et menetä liian pitkälle. Sinun on voitettava itsesi aikaisempien virheiden yli, mutta kaikki ei ole sinun vikasi, Vesimies. Anna itsellesi tauko ja ajattele positiivisesti!

Mars on aina tehomatkalla, mutta saa melko vähän, kun se siirtyy Libra’s chillin läsnäoloon lokakuussa. Tämä on haitallinen asema, mikä tarkoittaa, että he eivät aina pelaa hienosti, mutta voit hyödyntää Libran hieman levottomampaa tunnelmaa. Tämä ei ole aika yrittää puhua ympyröitä ympärilläsi tai vetää mitä tahansa passiivista aggressiivista tavaraa, Aquarius. Suora lähestymistapa toimii parhaiten.

 

Kalat horoskooppi

Sinulle tänä vuonna suuri asia on, että hallitsijasi, illuusionne täyttämäsi Neptunus, on arkaluonteisessa merkityksessänne kahdentoista kuukauden ajan, mikä tarkoittaa, että olet enimmäkseen luottavainen ja antaa sielulle, joka välittää muista, melkein enemmän kuin sinä välität itsestäsi. Tässä on kuitenkin se, että makea Kalat – Neptunus on taaksepäin kesäkuun ja marraskuun lopun välissä, paljastaen kovat todelliset realiteetit. Kun totuus tulee ensimmäisen kerran, et ehkä ole niin onnellinen, mutta lopulta voit hyötyä mahdollisuudesta kasvaa siitä, mitä opit tämän julman rehellisen ajan aikana.

Aurinko kulkee syvänmeren läpi helmikuun lopun ja maaliskuun lopun välisenä aikana, kun ajattelet lasin puoliksi täynnä puolen tyhjän sijasta ja annatte jokaiselle etua epäilystä. Et voi (ja ei) kiellä sitä, että ihmiset ovat palanneet aikaisemmin, mutta et aio antaa sen estää sinua yrittämästä auttaa sitä, joka sitä tarvitsee tulevaisuudessa. Sinä olet yksi vähäisimmistä viitteistä, Kalat, ja se on ihailtavaa.

Pushy Mars ei vieraile merkilläsi tänä vuonna, mutta se pysähtyy vedenpainemerkkien – Cancer – avulla noin kuusi viikkoa alkaen toukokuun puolivälissä ja Scorpio marraskuun puolivälistä vuoden loppuun. Mars ei sekoita hyvin syöpien emotionaaliseen tunnelmaan, mutta Mars on kotona määritellyssä Skorpionissa, joten varmista, että hyödynnät tätä voimakasta energiaa, kun se saapuu.

Content Protection by DMCA.com